19.11.08 00:51
kann mir das jemand übersetzen :

Joda, kan jo kanskje føles litt tidlig, menmen :)
med meg og Tobias går det vel egentlig ikke mere, vi e ikke sammen lenger. Og for å være helt ærlig føles det faktisk ganske bra. Har nesten litt dårlig samvittighet for at det føles så bra.
Må innrømme at det føles veldig befrianes og kunne gjøre det æ vil igjen uten å måtte argumentere for hver lille ting:) Så e ganske sikker på at det e nok best om vi ikke sammen mere uansett..

Jepp, føles litt tidlig, men litt greit også:) er lissom ikke noe å holde skjult.

Hmm, okei. Tenkte litt i de baner når du flytta til Oslo allerede nå. Du skal ikke ha dårlig samvittighet. Skal ikke være sånn at man føler seg fanga, merker sjøl og kor deilig det e og faktisk kunne gjøre det æ har lyst til uten å være redd for å få reaksjoner for absolutt alt! Skjønner deg godt:)
klem:) Er bare å ringe om du trenger å prate:)
Kordan e hybelen du har flytta inn på da?:)

Ble litt for mye Tobias ikke skjønte koffer æ ville gjøre også måtte han ha begrunnelse for koffer.. Han sa sjøl at han har forstått at det ikke va riktig og han skulle slutte å være sånn, men har prøvd å si ifra før, så nu hjalp det liksom ikke at alt skulle bli så mye bedre. Det e lett å forandre seg for en liten stund, men ikke like lett å forandre ting for alltid..
Men det ordner seg nu uansett:)
Hybelen e helt grei. Og den har eget bad, så det e jo bare helt fantastisk :) e mye mere fornøyd med den her enn den æ hadde i tromsø, det skal være sikkert og vist! også ligger den ved sognsvann, og der skal det vist være fint å gå tur. Så det må æ få gjort snart :)
Kan fort være at æ plutselig slår på tråden en dag :) Hadde vært koselig å prates.
når får æ møte Vegar da? :)
klems
Huffe, kan skjønne at det blir slitsomt i lengden ja. Er sant det, er ikke lett å skulle forandre ting for alltid. Som oftest så klare man det ikke i det hele tatt. Men er jo bra at du har kommet det til Oslo da:) kanskje ting blir litt greier der:)
Kor bra at du er fornøyd:D nu ble æ å glad:D

danke j

19.11.08 01:20, Sarahle de
Ganz schön viel auf einmal, ich fang mal an:

Doch, kann sich ja vielleicht ein bisschen zeitig anfühlen, aberaber :)
mit mir und Tobias geht es wohl eigentlich (gar) nicht mehr, wir sind nicht mehr zusammen. Und um ganz ehrlich zu sein, fühlt es sich tatsächlich ziemlich gut an.
Habe fast ein etwas schlechtes Gewissen dafür, dass es sich so gut anfühlt.
Ich muss zugeben, dass es sich sehr befreiend anfühlt, wieder das, was ich will, machen zu können, ohne dass ich für jede Kleinigkeit Argumente vorbringen muss.
Bin also ziemlich sicher, dass es wohl sowieso das beste ist, wenn wir nicht mehr zusammen sind.